Al 42 jaar
tevreden
klanten

Onze geschiedenis
van 1977 tot nu

Na jaren als handelsvertegenwoordiger in de metaalsector vond stichter Arnold Demaret het in 1977 tijd geworden om met zijn schatkist aan vakkennis een eigen bedrijf op te starten.
Demar-Lux werd dat jaar nog opgericht.

Zoon Peter studeerde eerst boekhouding-fiscaliteit, maar trad in 1987 toe tot het familiebedrijf: meteen de start van de bvba Demarlux. In 1997 gaf vader Demaret de fakkel officieel door aan z’n zoon, bijna tien jaar later kreeg het bedrijf z’n definitieve vorm, met een verhuis naar het industrieterrein De Nest in Evergem.

Na het overlijden van de stichter in 2014 maakte zijn zoon er een erezaak van om het bedrijf in handen van de familie te houden. Vandaag wordt Demarlux nog steeds geleid door Peter Demaret en zijn echtgenote, samen met vijf trouwe werknemers leiden zij alles in goede banen voor hun klanten.

Uitgebreid cliënteel
elk bedrijf heeft iets nodig wat wij leveren

Onze klantenkring oogt bijzonder gevarieerd, van eenmanszaak tot multinational. Zelfs in technische scholen waar toekomstige lassers materiaal- en kennisleer opdoen, kan u ons terugvinden.

Van de voedingsindustrie tot de automobielsector en de (petro)chemie, tot verandabouwers en installateurs van zonnepanelen. Dit is maar een kleine greep uit ons clienteel.

Onze service is altijd persoonlijk.

Voor elke klant zullen we bij Demarlux tot het uiterste gaan.

Bestelling plaatsen of onze expertise nodig?
Wij denken met u mee!